slide top

LIVERESULTS  SPRINT |  AQUABIKE |  5km |  10km

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ CLINICS & ENΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ SPRINT & ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ CLINICS & ENΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ SPRINT & ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ

Ένα διήμερο αφιερωμένο
σε όσα ενδιαφέρουν τους λάτρεις του Τριάθλου!

 Με "επεισοδιακές" συνθήκες, και μιλάμε φυσικά για τα τρέχοντα ακραία καιρικά φαινόμενα, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον μεγάλο μας αγώνα στο προσεχές Σαββατοκύριακο. Είμαστε σε διαρκή επαφή με τις πιο έγκυρες πηγές μετεωρολογικής πρόγνωσης, έχοντας πάντα σαν νούμερο ένα προτεραιότητα την ασφάλεια της διοργάνωσης. Με βάση λοιπόν τις τελευταίες προγνώσεις, να σας ενημερώσουμε ότι η καταιγίδα την Κυριακή θα έχει υποχωρήσει, οπότε ο αγώνας θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου κανονικά.
Πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα άλλης μιας πετυχημένης αθλητικής χρονιάς της Transition Sports, που θα έχει τη μορφή ενός διήμερου event επικεντρωμένου στο λατρεμένο μας Τρίαθλο.
Θελήσαμε στο διήμερο αυτό να εντάξουμε όλα όσα αγαπάμε -και αγαπάτε- στον κόσμο του Τριάθλου και υιοθετήσαμε έτσι μια ‘ολιστική προσέγγιση’ της διοργάνωσης, σαν έκφανση ενός γενικότερου ‘ευ-lifestyle’.  Γι’ αυτό και τα παράπλευρα events και clinics του Σαββάτου, που θα ‘προλογίσει’ τον καθαυτό αγώνα της Κυριακής, περιλαμβάνουν ενημερωτικές ομιλίες και δραστηριότητες που αφορούν όχι μόνο -και φυσικά- στο αθλητικό κομμάτι, αλλά και θέματα διατροφής και σχετικών συμπληρωμάτων, οικολογικής συνείδησης, αθλητικής ψυχολογίας, πρόληψης του καπνίσματος και πολλά άλλα…
*Οι ομιλίες θα μεταφερθούν σε στεγανο μέρος σε περίπτωση βροχής

 
 

Αναλυτικά λοιπόν το Σάββατο θα έχουμε:

Clinics:
  • 10:00-11:00: Οdd3 bike training. Αναγνώριση ποδηλατικής διαδρομής με την ομάδα της odd3 και leader τον Ανέστη Κουρμπέτη, πρωταθλητή Ελλάδας στην ποδηλασία, πρώην επαγγελματία αθλητή και προπονητή ποδηλάτου.
  • 11:00-12:00:  Προπόνηση open water ανοιχτή για όλα τα επίπεδα, μαζί με κολυμβητικά tips και συμβουλές. Απαραίτητο να το παρακολουθήσουν όσοι δεν έχουν μέχρι τώρα επαφή με το open water ή θα κάνουν τώρα το πρώτο τους τρίαθλο, ή δεν αισθάνονται εξοικειωμένοι με την ανοιχτή θάλασσα.

12:30 ομιλίες:
  • «Δεκάλογος του Έξυπνου Καταναλωτή Συμπληρωμάτων Διατροφής» από την Ευαγγελία Αυγεράκη, κλινική Διαιτολόγο.
  • Διατροφικά tips για το Τρίαθλο από τον Σπύρο Θεοδώρου της GU Energy Greece.
  • Προπονητικές συμβουλές από τον Βασίλη Κρομμύδα (Krommidas coaching).
  • «Ψυχολογία και Αθλητισμός»
  • «Διατροφή και Τρίαθλο» από την Τόνια Μαχαίρα, διατροφολόγο-διαιτολόγο εξειδικευμένη στην αθλητική διατροφή, πολυνίκη και πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης.
  • «Δάσος Σχινιά: ένα από τα πιο πολύτιμα οικοσυστήματα της Ευρώπης, δίπλα μας» από την Θεοδότα Νάντσου, επικεφαλής πολιτικής, WWF Ελλάς.
  • «Παρεμβάσεις για την Πρόληψη του Καπνίσματος στα Σχολεία» από την Βυζικίδου Βεργίνα, Smoke Free Greece, Ερευνητικό Εργαστήριο «George D. Behrakis” της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. (Θα βρίσκεται εκεί και την Κυριακή, με σχετικό παιχνίδι για τα παιδιά.)
  • Ηow Τo?: «Πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζω τη διαδρομή που θα τρέξω» & Μάθημα Αλλαγής Λάστιχου από τον πρωταθλητή ποδηλασίας Ανέστη Κουρμπέτη.
 

Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή στον κήπο του Moraitis Beach από τις 12 ως τις 6 το απόγευμα για την παραλαβή τσάντας αθλητή και late registrations.
Επειδή την Κυριακή το πρωί η γραμματεία θα λειτουργήσει μόνο μία ώρα, από τις 6:30 ως τις 7:30 πρίν τον αγώνα, και προς αποφυγή συνωστισμού και της όποιας ταλαιπωρίας, συμβουλεύουμε τους συμμετέχοντες, να προσέλθουν για την παραλαβή τσάντας στη Γραμματεία το Σάββατο!

 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές