slide top

LIVERESULTS  SPRINT |  AQUABIKE |  5km |  10km

CRAZΥ TRI WEEKEND Τεχνική ενημέρωση

 

CRAZΥ TRI WEEKEND:
α) ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ SPRINT & OΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ
β) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΕΟΜΟΠ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 & ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Επανερχόμαστε με την ενημέρωσή σας για τα τεχνικά θέματα του προσεχούς μεγάλου τριαθλητικού αγώνα μας της Κυριακής.
Πρόγραμμα αγώνα 22/10
 
 • 7:15-8:45 γραμματεία ανοιχτή
 • 7:30-8:45 ανοιχτή ζώνη αλλαγής
 • 9:15 τεχνική ενημέρωση
 • 9:30 εκκίνηση σπριντ απόστασης
 • 9:40 εκκίνηση ολυμπιακής απόστασης
 • 13:00 απονομές στο γκαζόν Μoraitis Βeach
 

Γραμματεία

 
*Υπενθυμίζουμε ότι η γραμματεία για παραλαβή τσάντας θα λειτουργήσει το Σάββατο 12-6 και υπάρχει σχετικό πρόγραμμα για τη μέρα αυτή, για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο newsletter.
 
Την Κυριακή η γραμματεία θα λειτουργήσει για τους αθλητές του Πανελληνίου και για όσους έχουν εξοφλήσει την εγγραφή τους.
Σας προτείνουμε να έρθετε το Σάββατο για να αποφύγετε καθυστερήσεις
την Κυριακή.
 
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στη γραμματεία, σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να έχετε μαζί σας την ιατρική σας βεβαίωση και για όσους ξέχασαν στη συναλλαγή τους στην τράπεζα να δηλώσουν στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο τους να έχουν μαζί τους το αποδεικτικό της συναλλαγής.
 

Κανόνες αγώνα

 • Στο ποδήλατο απαγορεύονται οι προσπεράσεις και είμαστε στα φρένα και όχι στις μπάρες για 100μ. στην είσοδο και έξοδο από το κωπηλατοδρόμιο.
 • Το κράνος στο ποδήλατο είναι υποχρεωτικό.
 • Το σκουφάκι της διοργάνωσης είναι επίσης υποχρεωτικό στο κολύμπι. Στολή στο κολύμπι θα επιτραπεί.
 • To bib number το φοράμε μόνο στο τρέξιμο μπροστά. (Προμηθευτείτε 4 παραμάνες ή race belt για το bib number!)
 • Body marking: την προηγούμενη μέρα ή το πρωί του αγώνα στον χώρο του αγώνα.
 • Θα υπάρχουν 3 κριτές στο ποδηλατικό σκέλος.
 • Non drafting αγώνας (απόσταση12 μέτρα το ένα ποδήλατο από το άλλο), προσπερνάμε μόνο αν είμαστε σίγουροι ότι θα επιτευχθεί η προσπέραση. Μία προειδοποίηση! Στη δεύτερη, η ποινή για το σπριντ είναι 1' και για το ολυμπιακό 2' από τους κριτές ποδηλασίας. (Penalty box)
 • Ποδηλατούμε πάντα δεξιά.
 • Τρέχουμε δεξιά κατά την έξοδό μας από τη ζώνη αλλαγής.
 • Απαγορεύεται να πετάξουμε σκουπίδια κάτω. Θα υπάρχουν ποινές και ακύρωση.
 • Αντιαθλητική συμπεριφορά θα έχει ποινή και ακύρωση.
 • Δεν τρέχουμε στον αγώνα χωρίς μπλούζα ή τριαθλητικό κορμάκι
 
 
Live Results Sprint
Live Results Olympic

Διαδρομή

 
Κολύμπι σπριντ (750μ)
Εκκίνηση και έξοδος στο Μoraitis Βeach Αφήνουμε τις σημαδούρες στο αριστερό μας χέρι. Τις περνάμε όλες απ’ έξω στην διαδρομή που θα είναι σχεδιασμένη.
 
Κολύμπι ολυμπιακή απόσταση (1500μ)
 2 γύροι των 750μ.
 
Ποδήλατο
 Βγαίνουμε από τη ζώνη αλλαγής ή οποία θα βρίσκεται στο parking του Moraitis Beach και κάνουμε δεξιά κατευθυνόμενοι προς το ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο. Κάνουμε τον γύρο του κωπηλατοδρομίου (για όσους γνωρίζουν, περνάμε κάτω από τις κερκίδες), έχουμε πάντα το νερό στα αριστερά μας. Θα υπάρχουν εθελοντές και σημάδια!  Βγαίνουμε από το κωπηλατοδρόμιο και κάνουμε δεξιά στη λεωφόρο Σχινιά, όπου και πάμε ευθεία μέχρι το τέλος της. Εκεί κάνουμε αναστροφή και την ξανακατεβαίνουμε με κατεύθυνση πάλι την είσοδο του κωπηλατοδρομίου, όπου ξαναμπαίνουμε και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδρομή (γύρο κωπηλατοδρομίου και λεωφ. Σχινιά). Αφού το κάνουμε 2 φορές για την σπριντ και 4 για την ολυμπιακή απόσταση, στρίβουμε δεξιά πηγαίνοντας για τη ζώνη αλλαγής, εισερχόμενοι στο πάρκινγκ του Μoraitis Βeach μπαίνουμε από την κάτω πλευρά της ζώνης και ξεκαβαλάμε σε σημείο που θα υπάρχει εθελοντής για να αφήσουμε το ποδήλατό μας.
 
Τρέξιμο
Βγαίνοντας από τη ζώνη αλλαγής κάνουμε δεξιά κατευθυνόμενοι πάντα δεξιά στην άκρη και μπαίνουμε στο κωπηλατοδρόμιο ακολουθώντας τα σημάδια. Στο τρέξιμο συνεχίζουμε όλο ευθεία περνώντας την πύλη/είσοδο/φυλάκιο και περνάμε πίσω από τις κερκίδες, όπου τρέχουμε στον παράδρομο μέχρι το σημείο που θα είναι το γεφυράκι και θα υπάρχει ο τάπητας χρονομέτρησης, επιστρέφουμε δε από τον ίδιο δρόμο.
 
Στην ολυμπιακή απόσταση πραγματοποιείται η ίδια ακριβώς διαδρομή 2 φορές. Η αναστροφή του τρεξίματος (για την ολυμπιακή) γίνεται στο parking του Μoraitis Βeach. Τερματισμός δίπλα από τη ζώνη αλλαγής.

Τροφοδοσία
Φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και αναψυκτικά θα υπάρχουν στον τερματισμό, στην αναστροφή του τρεξίματος στο κωπηλατοδρόμιο και στην είσοδο του κωπηλατοδρομίου. Επίσης ηλεκτρολύτης GU σε σημείο που θα οριστεί την ημέρα του αγώνα.
 
Τροφοδοσία στο ποδηλατικό σκέλος δεν θα υπάρχει.

….και άλλα, πιο πολλά δώρα….

 

Εκτός από τα δώρα και τις παροχές από εμάς, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς μας, για τα οποία σας έχουμε ήδη ενημερώσει, θα υπάρχουν και τα εξής:


-Σελιδοδείκτες από τις εκδόσεις Ψυχογιός για όλους μαζί με ένα βιβλίο για 24  νικητές από οverall κατηγορίες.
- 3 ωμοφαγικές τούρτες από Τhe Vegan Fairies σε κλήρωση.
 • Η μπουτίκ γυναικείων ρούχων Fashion Duck, θα χαρίσει στους overall νικήτριες/νικητές και των δύο αποστάσεων (Ολυμπιακής & Σπριντ) δωροεπιταγές συνολικής αξίας άνω των 1200 ευρώ, αλλά και άλλα δώρα στις overall νικήτριες.
 • Ρharmacy295 θα δωρίσει σε όλους τους συμμετέχοντες ένα δείγμα Βiofreeze και επίσης σε 15 νικητές προϊόντα της Scholl.

- Η εταιρεία Act Unibell και η αυθεντική μέθοδος φυσικοθεραπείας Human Tecar συγκαταλέγεται στους υποστηρικτές του 2017 Crazy Tri Weekend.
 

Πάρκινγκ

(Στο Μoraitis Βeach θα μπουν περιορισμένα αυτοκίνητα τα οποία δεν θα έχουν την δυνατότητα να βγουν πριν την λήξη του αγώνα.). Είναι το μαγαζί στα δεξιά μας όπως κοιτάτε την είσοδο του Μoraitis Βeach. Στη Γαλάζια Ακτή 

 

 

 

 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές