slide top

LIVERESULTS  SPRINT |  AQUABIKE |  5km |  10km

MARATHON BAY SWIMMING ΚΥΡΙΑΚΗ 1 OKTΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ RACE REPORT

 

MARATHON BAY SWIMMING ΚΥΡΙΑΚΗ 1 OKTΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ RACE REPORT

Tην Κυριακή που μας πέρασε καλωσορίσαμε στον Σχινιά το φθινόπωρο με τον συναρπαστικό κολυμβητικό αγώνα ανοιχτής θάλασσας της Transition Sports by Pharmacy295. 
Έναν αγώνα με απόλυτη επιτυχία και απόλυτη ασφάλεια, που μας έφερε πάλι κοντά και μας χάρισε πάμπολλες ευχάριστες, διασκεδαστικές, ακόμα και συγκινητικές στιγμές!
Η κολυμβητική μας αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την άδεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, την έγκριση του Δήμου Μαραθώνα και την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της ομοσπονδίας ΕΟΜΟΠ.
Οι συμμετοχές, παρά τον ψυχρούτσικο μέχρι τότε καιρό, ήταν πολλές κι από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού. (Η Lenni για παράδειγμα ήρθε από την Αυστραλία, έχοντας δηλώσει συμμετοχή μήνες πριν!  Μόλις 15 ετών, βγήκε 5η στα 5χλμ και πρώτη στην ηλικιακή της κατηγορία!)
Το σκηνικό λοιπόν ήταν βέβαια φθινοπωρινό, με έναν ουρανό φορτωμένο από εντυπωσιακά μολυβογάλαζα σύννεφα, ωστόσο την Κυριακή ο αέρας είχε πέσει αισθητά, βροχή δεν είχαμε κι έτσι απολαύσαμε όλοι, συμμετέχοντες και θεατές, την κολυμβητική αναμέτρηση σε μια θάλασσα που είχε 21 βαθμούς θερμοκρασία.

 
 

Η εκκίνηση δόθηκε έξω απ’ το νερό στις 9:38:48 για τα 2,5 και 5χλμ., ενώ ακολούθησε στις 9:43:58 η εκκίνηση των 1.000μ.
 Οι αθλητές αντιμετώπιζαν το κόντρα μεν του αέρα στο ‘πήγαινε’, αλλά γύριζαν με τον αέρα πρίμα παράλληλα με την ακτή και τερμάτιζαν ακουμπώντας την αψίδα μπροστά από το σημείο εκκίνησης.

Όπως αναφέραμε, ο αγώνας παρείχε 100% ασφάλεια, με την παρουσία 2 ταχύπλοων, 2 καyak, 5 sup, και υπό την επίβλεψη της Lifeguard Ηellas αλλά και εθελοντών με γνώσεις και πείρα στη θάλασσα! (Τους ευχαριστούμε όλους ολόθερμα!) Υπήρχε επίσης ασθενοφόρο με γιατρό.

Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή μας να έχουμε στις συμμετοχές μας πολλά  σημαντικά ονόματα από τον χώρο της κολύμβησης, ανάμεσά τους αθλητές με διακρίσεις σε ολυμπιάδες, πανελλήνια πρωταθλήματα κλπ, καθώς και προπονητες συλλόγων.
Παραθέτουμε μερικά:
Δημήτρης Κουλούρης, Γιώργος Σπανουδάκης, Αρμάνδος Λινάρδος, Γιάννης Βενέτος, Ηλίας Πανέτης, Κων/νος Φωτόπουλος, Νίκος Κυριαζόπουλος, Γιάννης Καράμπελας, Βασίλης Δεμέτης, Γιώργος Φραγκούλης, Αντρέας Κραβαρίτης,  Νίκος Σημαντήρας …..

Μικρότερός μας κολυμβητής ήταν ο Χάρης Μιχαλόπουλος, 12 ετών, στο 1χλμ, μεγαλύτερός μας κολυμβητής ο Άγης Ζωγράφος, 68 ετών, στα 2,5χλμ.
Είχαμε σύνολο 19 παιδιά έως 17 ετών: 5 στο 1 χλμ,  5 στα 2,5 χλμ και 9 στα 5 χλμ.

 Τους νικητές και νικήτριές μας, καθώς και αναλυτικά αποτελέσματα δείτε εδώ:

Αποτελέσματα
Φωτογραφίες

Λίγα λόγια ακόμα για τον αγώνα:
 Το Μatcha Νinja ήταν εκεί για να προσφέρει χυμούς και ωμοφαγικά energy balls στον τερματισμό φτιαγμένα από τις Vegan Fairies!
Στον τερματισμό επίσης οι αθλητές παραλάμβαναν νερό και το μετάλλιό τους, παραδίδοντας ταυτόχρονα και το chip χρονομέτρησης!

Η Μαρία Παπιδάκη από τον Best Radio έδωσε και πάλι το σούπερ παρών της παίζοντας φοβερές μουσικές και κάνοντας τις εκφωνήσεις!

Στις απονομές δώσαμε 30 βραβεία οverall και μετά προχωρήσαμε στις απονομές των ηλικιακών κατηγοριών. Όλοι οι overall νικητές παρέλαβαν από ένα παχύφυλλο φυτό μέσα σε ένα πολυχρηστικό κουτί της Ρharmacy295, ένα δεύτερο χάρτινο κουτί με δώρο το Vitalité της Naturactive Greece, καθώς και ένα κουτί Μatcha Νinja. Oι πρώτοι overall νικητές στις 2 αποστάσεις της κατηγορίας με στολή παρέλαβαν από ένα κουτί Μatcha Νinja.

To Deree -The American College of Greece Κλήρωσε από μία δωρεάν μηνιαία συνδρομή για τις αθλητικές του εγκαταστάσεις σε κάθε απόσταση. Οι νικητές είναι Karababas Christos, Τζουβαράς Στάθης, Ασημακοπούλου!

Το Μatcha Νinja μπουκάλι κερδίζει η Αλεξία Βρακά!
Τον διαγωνισμό του Ρharmacy295 με το Ιnstagram Frame κερδίζει η Νικολαΐδη Κατερίνα και ο Ζόμπολας Γιάννος.

Θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία και να δώσουμε πολλά μπράβο στην αξιοθαύμαστη αγωνιστική ψυχή των συμμετεχόντων με ειδικές ανάγκες, όπως ο στερημένος όρασης Χρήστος Κορομηλάς που σε μια απίστευτη προσπάθεια κολύμπησε δεμένος με τον προπονητή του Γιώργο Γκούντα στην κατηγορία ατόμων με μειωμένη όραση!

Σας ευχαριστούμε όλους είτε για τη συμμετοχή, είτε για το παρών, είτε για την οποιαδήποτε βοήθεια και συνδρομή σας και σας δίνουμε ραντεβού για τον επόμενο και τελευταίο μας αγώνα για φέτος, το Τρίαθλο της 22ας Οκτωβρίου.
Να είστε όλοι εκεί!!!

 

 

 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές