slide top

LIVERESULTS  SPRINT |  AQUABIKE |  5km |  10km

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΘΛΟΥ ΣΠΡΙΝΤ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΙΝΙΑ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΘΛΟΥ ΣΠΡΙΝΤ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΙΝΙΑ

 

Το πρώτο multisport event της χρονιάς είναι γεγονός!  Η Ωκεανίς υποχωρεί και ο αγώνας Διάθλου που μας ζητήσατε, επέστρεψε -ιδανικός για την εποχή- και ήδη φροντίζουμε με εντατική προετοιμασία το να σηματοδοτήσει με εντυπωσιακό τρόπο την έναρξη της αθλητικής σεζόν της Transitions Sports!  Στις εγκαταστάσεις λοιπόν του Ολυμπιακού κωπηλατοδρομίου Σχινιά, οι λάτρεις των multi- και outdoor-sports,  θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να αγωνιστούν στο πρώτο Run-Bike-Run πλάι στον αγαπημένο Σχινιά.

 • Λήξη εγγραφών: Δεύτερα 25/2 στις 18:00
Επισημαίνουμε ότι η εγγραφή θεωρείται έγκυρη μόνον εφόσον έχει ολοκληρωθεί η αντίστοιχη πληρωμή. Από τη λήξη των εγγραφών και μετά, δυνατότητα εγγραφής θα υπάρχει μόνο ως late entry με σχετική οικονομική επιβάρυνση 15€.
 
 • Εκκίνηση σπριντ απόστασης: 10:00
 • Εκκίνηση ολυμπιακής απόστασης: 1 ώρα μετά

Οι ώρες λειτουργίας της γραμματείας θα ανακοινωθούν στο επόμενο newsletter!

 
 
Διαδρομή αγώνα
 
Η ζώνη αλλαγής θα είναι πίσω από τις κερκίδες του κωπηλατοδρομίου. Το σημείο εκκίνησης θα είναι στην αψίδα δίπλα από την ζώνη αλλαγής και οι αθλητές θα κινηθούν προς τον παράδρομο όπου θα γίνει όλο το τρέξιμο και για τις 2 αποστάσεις. Οι αθλητές της σπριντ θα πραγματοποιήσουν 1250μ στον παράδρομο προς το γεφυράκι όπου θα γίνει η πρώτη αναστροφή και θα επιστρέψουν για 1250μ. μέχρι την επόμενη αναστροφή. Αυτό θα πραγματοποιηθεί άλλη μία φορά για να ισχύουν τα 5 πρώτα χιλιόμετρα. Στην ολυμπιακή 4 φορές.
Έπειτα εισέρχονται στην ζώνη αλλαγής για την πρώτη αλλαγή και εξέρχονται με το ποδήλατο με κατεύθυνση προς την είσοδο του κωπηλατοδρομίου όπου θα κάνουν δεξιά για να συναντήσουν τις κερδίδες στο δεξί τους χέρι και την λίμνη στο αριστερό (anti clockwise). Στην σπριντ απόσταση είναι 4 γύροι ενώ για την ολυμπιακή 8.
 
Εφόσον έχουν ολοκληρώσει το ποδηλατικό σκέλος, εισέρχονται στην ζώνη αλλαγής από το ίδιο σημείο που βγήκαν και κατευθύνονται προς τον παράδρομο για να καλύψουν το τελευταίο σκέλος 2,5χλμ για την σπριντ (μία φορά πήγαινέλα τον παράδρομο) και 5χλμ για την ολυμπιακή (2 φορές τον παράδρομο με τις ίδιες αναστροφές του πρώτου σκέλους).
Εγγραφή!!!
 • Bike service θα υπάρχει από το  MBike στο κωπηλατοδρόμιο δίπλα από τη ζώνη αλλαγής! Το MBike βρίσκεται κοντά στην αγωνιστική ποδηλασία και στο τρίαθλο, υποστηρίζοντας τους αγώνες που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη των σπορ. Έτσι από το 2019 ξεκινά τη συνεργασία του με την Transition Sports και θα βρίσκεται στον αγώνα της 3ης Μαρτίου για να προσφέρει τεχνική υποστήριξη στους συμμετέχοντες. Έμπειροι συνεργάτες του θα σας ενημερώσουν και βοηθήσουν σε προβλήματα που αφορούν σε επιλογές σωστής πίεσης και αλλαγή ελαστικού, ρυθμίσεις σε φρένα και ταχύτητες αλλά και βελτίωση της θέσης οδήγησης.)
 • Μετά τον τερματισμό, και εγκαινιάζοντας μία ακόμη συνεργασία μας-αυτήν με το Base Τraining- θα γίνονται διατάσεις αποκατάστασης με την καθοδήγηση  του έμπειρου προσωπικού της. (Η Base Τraining θα κληρώσει 2 σεμινάρια διατάσεων, ένα για έναν συμμετέχοντα της σπριντ και ένα για έναν της ολυμπιακής απόστασης. Επίσης, σπεύστε, όσοι συμμετέχετε, στο booth της Base Τraining, για να γραφτείτε σε κλήρωσή της που θα δώσει δώρο από 3 personal training σε 4 τυχερούς.  Και τέλος, κάθε συμμετέχων θα βρει μέσα στο goodie bag του ένα κουπόνι έκπτωσης 10% για το Βase Τraining και άλλο ένα 10% για το Gym Base.
 • H Transition Sports γνωρίζει πολύ καλά ότι το τρίαθλο θέλει... καρδιά! Γι’ αυτό εξασφάλισε μέσω της συνεργασίας με τo doctoranytime.gr άμεση πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς και με χαμηλό κόστος για εσάς.
  Εξασφαλίστε άμεσα τη βεβαίωση γιατρού για τη συμμετοχή σας σε αγώνες με 10€. Βρείτε γιατρό εδώ: 
Doctor Any Time
 •  Η εταιρεία ΚΑΡΑΝTINOΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1956 και αποτελεί από την απαρχή της δημιουργία της έως και σήμερα, μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα της χονδρικής διάθεσης φρέσκων φρούτων και κηπευτικών και θα μας προμηθεύει για φέτος με φρούτα τους αγώνες... Σε αυτόν τον αγώνα θα έχουμε πολύτιμες  μπανάνες!
 • To δώρο της Transition Sports στους αθλητές θα είναι…: ένα χειμερινό αξεσουάρ έκπληξη!
 • Η φοβερή και τρομερή Μαρία Παπιδάκη του Best radio 92.6 θα βρίσκεται για άλλη μια φορά στα μουσικά ντεκ του αγώνα για να κρατάει τα vibes ψηλά!
 • Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την αιγίδα της ΕΟΜΟΠ και την Άδεια του Δήμου Μαραθώνα!
 • Λίγα επιγραμματικά λόγια τέλος για το νέο μας project: Transition Sports Cares…!

Θέλουμε μέσα σ’ αυτήν την… εξ ορισμού μεγάλη καρδιά, την καρδιά του τριαθλητή να ενισχύσουμε τη φιλανθρωπία (‘Φλόγα’, ‘ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ’*), να αυξήσουμε την ευαισθησία για το περιβάλλον (δενδροφυτεύσεις), να προσφέρουμε εκπαιδευτικά προγράμματα (clinics), ενημερώσεις (Safe Watersports, Smoke Free Greece), να διευκολύνουμε την πρόσβαση στην υγεία (Doctoranytime) και πολλά πολλά άλλα καλά και θετικά…!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους σε έναν ολιστικό αγώνα Διάθλου, που θα μας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές και ακόμα πιο ξεχωριστές εμπειρίες!
 

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο newsletter μας!

 

Weather Camera - Live Stream

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί όλο το χρόνο webcam με live stream και μετεωρολογικός σταθμός με συνεχή ενημερώση.

Φωτογραφίες από Αγώνες

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα Sprint Triathlon & Kids στη σελίδα μας στο FB και στη επίσημη ιστοσελίδα του Foto-trexoume.

Συνεργάτες / Υποστηρικτές